Спецификация на артикула Тип на продукта: Бутони Материал: пластмаса Пластмаса Тип: смола Тип бутон: Функция на бутон за щракване Функция: Екологично, Сухо почистване, Миеща се Форма Кръг Размер: 1,04 см Цвят: Цвят Име на марката: KAM Номер на модела: T3 is_customized: Да, Място на произход: Fujian, Китай (континентален) Данни за продукта Количество: 14color, цветен микс 1000 комплекта за продажба, Желан цвят, моля свържете се с нас или пишете директно. Ако няма бележка, имаме доставка на смесени цветове. B1 червено бяло B3 B5 черно B7 яйца жълто B8 небесно синьо B19 отгоре зелено B20 светло синьо B21 нежно розово B44 трева зелено B47 mei червено B52 оранжево B53 млечно жълто B56 лилаво B57 розово Изпълнение: има отлична устойчивост на ниски температури градуси 50 градуса под нулата, добра механична якост и твърдост Външен вид стабилност на размера, подходяща Износоустойчивост е добра, трайността е дълга, пълни спецификации УПОТРЕБА: Може да се използва широко в детско яке с подплата от памук, фамилно покривало за одеяло, калъфка за възглавници, чадър

1000

Имаме и други спецификации на бутони с инструменти за продажба: 700 комплекта/партида KAM T3 Пластмасов модул Бутон за одеяло Бутон за покривало Пакет Бутон за дъжд Аксесоари за дрехи

Смес от цветове 500 продадени парчета KAM T5 модул за бебешки бутон аксесоари за облекло общо 25 цвята 15,50 щ.д. /много

1200 комплекта/много KAM T5 одеяло за бутони от пластмасов модул, бутон за дома, пакет за дъжд, аксесоари за дрехи САЩ $ 33,88/партида

Смесени 11 цвята за опции 110бр. КЪДЕ Пластмасова скоба Пластмасова щипка за залъгалка Залъгалка за бебе 20 мм US $ 35,20/Лот

Клещи за закрепване на нокти, клещи под налягане, дрехи изкачване облекло метални катарами страничен бутон заковаване машина 14,88 $/парче

СМЕСЕТЕ 14 ЦВЯТА, ЛЪСЯЩИ, КЪДЕТО МОНТИРАНОТО МОНТАЖ НА СМОЛИТЕ БУТОН МОДУЛ T3 КАПАЧКА 10 мм 700 КОМПЛЕКТА ЧАСОВНИК + 1 КОМПЛЕКТ КОЛИЧКА САЩ $ 31,50/партида

T3T5T8T15 Пластмасов модул за закрепване Инсталационни инструменти КАМ Смола Катарама Налягане Тип Игра Ръчно хоби Ръчни клещи На едро US $ 16,00/парче

Инструмент за закрепване на пластмасов модул T3/T5/T8, свързан с бутон за натиск Животни клещи Машина за ръчно налягане 12,88 $/парче

Ние гарантираме 100% удовлетворение от връщането на Политиката. Ако се чувствате недоволни от артикула, който сте получили от нас, и артикулът се различава от описанието. Моля да ме уведомите. предлага се пълно възстановяване, замяна или замяна. Само в случай на спешност, моля, върнете ни артикула в рамките на 3 дни след получаването му. Моля, обърнете внимание: ние няма да възстановим разходите за доставка или да не вземем обратно разходите за доставка, ако това не е наша вина. Надявам се, че можете да разберете това. Обратна връзка и свържете се с нас, ако сте доволни от моите артикули и услуги, направете ми услуга, за да оставите положителна обратна връзка. Вашата добра обратна връзка е високо оценена. Ако смятате, че не ме оставяте да дам положителна обратна връзка, моля, чувствайте се удобно, уведомете ме първо. Аз съм добро решение за вас. С удоволствие ще отговоря на всички ваши въпроси, така че, моля не се колебайте да се свържете с мен. Ще се постарая да ви отговорим най-късно до 24 часа, очаквайки ни извън почивните дни.

• Тегло на опаковката: 0,6 кг (1,32 фунта)
  • Тип единица: партида (1000 комплекта/партида)
  • Размер на пакета: 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
  • Тип на продукта: Бутони
  • Функция: Екологично, Химическо чистене, Мие се
  • Техника: Цветно
  • Материал: Смола
  • Номер на модела: T3
  • Бутон за въвеждане: Бутонен модул
  • Лице: Колело
  • Стил: Flatback
  • Декорации: Нито един